Dinsdag 8 maart ’22 was het Politiek Ondernemersdebat, georganiseerd door De Goede Zaak link in het Nova College aan de Zijlweg.
 
Live hier te volgen: link  – Videoregistratie hier: link 
 

Voor TROTS Haarlem heeft Agnes Schreurs ons standpunt op onderstaande stelling, ingebracht door het KHN Haarlem, toegelicht. 

Stelling:

“De sluitingstijden in de Haarlemse horeca moeten worden vrijgegeven, zodat horeca-ondernemers zelf kunnen bepalen hoe laat zij dicht gaan.”

Kijk hier linkhet debat terug.
Op 28.26″ stelt Agnes Schreurs een kritische vraag:
“iedere keer komt men met ‘slimme oplossingen’ maar in praktijk verplaatsen de problemen zich, kan dáár nu niet eens goed over nagedacht worden?”
 
Op 1.01.00″ doet Agnes uit de doeken waarom zaken voor ondernemers makkelijker gemaakt moeten worden en hoe wonen boven winkels via zo gerealiseerd kan worden.
 
Op 1:31.44″ vertelt Marco Post over zijn PostCast Gemeenteraadsverkiezingen 2022.
 
Vanaf 1:39.41″ verdedigt Agnes het standpunt van TROTS Haarlem.
Agnes Schreurs: “Ik heb een erg mooie ervaring opgedaan vanavond tijdens het Politiek Ondernemers Debat, het was érg leuk om een aantal ondernemers te ontmoeten én eventueel toekomstige collega’s te spreken!
 
TROTS Haarlem heeft als speerpunt: meer en betere participatie en interactie met bewoners en initiatiefgroepen. Na vanavond vul ik aan: én met ondernemers, want vanavond werd mij pijnlijk duidelijk, dat ambtenaren en MKB behoorlijk ver uit elkaar staan.
 
Zelf ben ik al 30 jaar onderneemster, geboren met een échte handelsgeest en ik hoop dan ook dat, mocht ik een plekje in de raad bemachtigen, ik deze groep mensen mag gaan vertegenwoordigen. Dat ik hún geluid mag laten horen.
 
Want het moet echt anders. Het kán anders. Met de juiste mensen op de juiste plaats en met de juiste instelling. Oor bij de mensen, voeten in de modder, rug eronder en samen aan de slag! Dát is mijn wens voor mijn prachtige stad Haarlem (&Spaardam).
 
Agnes Schreurs TROTS Haarlem LIJST 7 – n# 4
 
Bekijk hier ons promofilmpje, wat deze week wordt uitgezonden bij dé ondernemerszenders:
RTL Z – de barometer (9 maart 16:30 – 17:00u en 11 maart 10:30 – 11:00u)
RTL 7 – zakelijk (zondag 13 maart 2022 13:00 – 13:30 uur) Nederland: (zondag 13 maart 2022 13:00 – 13:30
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *