DOE MEE

Lees meer

WIJ HEBBEN VRIJWILLIGERS NODIG VOOR TROTS HAARLEM

Wijkambassadeurs gezocht

TROTS Haarlem is van Haarlemmers, voor Haarlemmers. Wij laten de Haarlemmer (en Spaandammer) bepalen waar wij als partij voor staan. En wij hebben de Haarlemmer nodig om onze partij en onze invloed te laten groeien.

TROTS Haarlem wil in gesprek blijven met de Haarlemmer en weten wat er speelt. Juist de kleine ontwikkelingen bij u in de buurt hebben volop onze aandacht. Wij proberen daarom zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de wijkraden. Om niets te missen, zijn wij op zoek naar wijkambassadeurs. De wijkambassadeur is onze ogen en oren in de wijk. De wijkambassadeur bezoekt wijkraden en wijkevenementen. Bovenal komt de wijkambassadeur met ideeën voor verbetering van de wijk.

Nog meer vrijwilligers gezocht

Wil je ons helpen om te groeien en nog meer Haarlemmers te bereiken? TROTS Haarlem kan altijd hulp gebruiken. Ben je goed met websites, met filmpjes, met social media? Of vind je het leuk om namens TROTS met Haarlemmers in gesprek te gaan? Wil je ons helpen op zoek te gaan naar sponsoren of met het organiseren van activiteiten? Of heb je gewoon goede ideeën voor verbeteringen in Haarlem? Neem vooral contact met ons op! Of kom op maandagavond eens aanschuiven tijdens onze fractievergadering in het Stadhuis. De (grote bruine) deur (aan de achterkant van het stadhuis, aan het Prinsenhof) staat altijd voor u open!