Beste mensen,
Ik ben overgestapt van de PvdA naar Trots Haarlem.

Ik sta bij Trots Haarlem voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 op plaats 5.
Ik hoop op de steun van de Haarlemse burgers in het algemeen en van jullie net als vier jaar geleden in het bijzonder.
Aan mijn overstap van de PvdA naar Trots Haarlem is in de pers veel aandacht besteed (zie bijlage). Ik kreeg binnen de PvdA onvoldoende ruimte om mijn rol als volksvertegenwoordiger te kunnen waarmaken. Door het dichtgetimmerde coalitieakkoord was er bij deze partij geen ruimte om de participatie van burgers en andere belanghebbende serieus te nemen. Bij Trots Haarlem is hier wel ruimte voor. Het belangrijkste motto van Trots Haarlem is: meedoen, meedenken en meebeslissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *