Fractiemedewerkers

Informatie

Lees hier meer over onze Fractiemedewerkers

Paulien Heesbeen – kandidaat raadslid

Hallo Haarlemmers,

Mijn naam is Paulien Heesbeen, 54 jaar, getrouwd, drie kinderen en 10 kleinkinderen.

Als lid van het bestuur Wijkraad Molenwijk ben ik mij in 2018 meer gaan verdiepen in de politiek, mede doordat ik ook sinds 1,5 jaar de Buurtouders co√∂rdineer en zelf actief met ons team rondes loop door Molenwijk. De Buurtouders is een groep mensen, vaders en moeders, die in de middag- of avonduren een rondje door de wijk lopen en contacten leggen met de jongeren die her en der rondhangen. 

Zelf woon ik in een woonwagen, ben ik voorzitter van Woonwagen Belangen Haarlem en mede door de problematiek in deze, heb ik zowel landelijk als gemeentelijk, de wijkraad Molenwijk en de politiek om aandacht gevraagd. Hierdoor ben ik in goed contact gekomen met Trots Haarlem. 

Door actief mee te denken, trainingen te volgen en vergaderingen bij te wonen, hebben wij in goed overleg met elkaar, besloten dat ik mij beschikbaar stel voor de gemeenteraadsverkiezingen. Mocht ik gekozen worden, dan betekent dat helaas wel, dat ik mijn lidmaatschap moet opzeggen

Ik hoop van harte dat wij samen met de kiezers op Trots: kunnen groeien, transparantie bieden, opkomen voor de Haarlemmers en Trots kunnen zijn op Haarlem. aan de wijkraad, maar hoop politiek voort te kunnen zetten om zo te zorgen dat wijkraden nog beter gehoord worden. Wel blijf ik actief als Buurtouder.

Stem wijs. Stem Trots!

Groet, Paulien