Nieuw raadslid!

Ibrahim Yerden

Een warm welkom voor het nu 3de raadslid voor Trots Haarlem: Ibrahim Yerden


We zijn blij dat Ibrahim zich bij ons heeft aangesloten. Vooral omdat hij net als wij, wél wil dat bewoners mogen meedoen, -denken en -beslissen.

Trots Haarlem staat open voor alle Haarlemmers en Spaardammers, ook als je een afwijkende mening hebt. Die mag je zelfs uiten in de raadszaal. Bij ons geen dictatoriale opgelegde fractie discipline die strijdig is met de grond en kieswet. Daar zij we denk uniek in. Alles is in samenspraak en overleg, met respect voor ieders verscheidenheid, maar wel met het gezamenlijke doel er echt te zijn voor alle Haarlemmers en Spaardammers. Geen schijn inspraak voor bewoners, terwijl alle plannen al vastliggen, geen kastje naar de muur verhalen of 3 minuten spreektijd en daarna mag je eeuwig zwijgen.

Op naar de verkiezingen om deze idealen waar te maken voor iedereen.

Ibrahim had in het HD een interview, over zijn beweegredenen. Wij respecteren zijn mening en de PvdA, maar zijn vooral blij dat onze nieuwe collega Ibrahim nu zijn echte plek heeft gevonden. Op naar de verkiezingen, om daar voor elke bewoner gemeente Haarlem de mooiste plek te laten worden!

Lees het artikel hier: https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20220103_75690001Spread the word. Share this post!