Betaald voetbal terug in Haarlem

Dat was een van de wensen die Trots Haarlem meekreeg toen het in 2014 haar partijprogramma door de Haarlemmers liet maken. De lokale partij heeft zich hier toen meerdere malen hard voor gemaakt. Helaas bleken de beloftes van de investeerder voor het stadion destijds iets minder hard.
Het beroemde Red Bull wil nu een stadion en een club die ze naar de top kunnen brengen.
“Het kan niet anders dan met onze stad, die de oudste voetbal club van Nederland tot voor kort binnen haar stadsgrenzen had” aldus Sander van den Raadt. “Red Bull Haarlem, klinkt net als L.A. Kings, of Chicago Bulls. De roodbroeken voortaan als de Red Bull broeken?” vraagtTrots voorman zich af.
“Wij gaan graag aan tafel met Red Bull, dus hebben we direct contact gezocht met de directeur van Red Bull nadat hij zijn voornemens met betaald kenbaar had gemaakt”, zegt Sander. “Trotshaarlem wil beloftes graag nakomen en hoopt op veel steun”. Haarlem als hoofdstad van Noord Holland verdient weer een club waar extra trots op kunnen zijn.

Samen met Red Bull geven we Haarlem vleugels!

Voor meer informatie en reacties, zie onze Facebook pagina.
Ook PowNed had aandacht voor deze actie van Trots Haarlem. Bekijk hier de video.